Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@11:16:24 GMT

آرزوی خراب شدن مدرسه در نقاشی یک دانش آموز! +عکس

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۰۹۰۰۳

آرزوی خراب شدن مدرسه در نقاشی یک دانش آموز! +عکس

عکس نوشت، شرحی است بر یک عکس؛ اینبار یک نقاشی از دانش آموزی گمنام، محل بحث و گفتگو درباره مدارس شده است.

جام جم آنلاین: به دانش آموزان مدرسه ای گفته اند بزرگترین آرزویتان را نقاشی کنید.

آن وقت یکی از دانش آموزان در دفترش، نقاشی کشیده که یک هلیکوپتر، تانک و هواپیما در حمله به مدرسه، آن را ویران می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودش هم داخل مدرسه ایستاده و داد می زند «کمک! مدرسه خراب شد». اما در کمال ناباوری، این دانش آموز می خندد و کیف می کند؛ یعنی آرزویم آن است که مدرسه ام خراب شود!

روزگاری مدرسه، خانه دوم بچه ها بود. اما حالا که بچه بیچاره، از صبح علی الطلوع تا غروب آفتاب در مدرسه به سر می برد، حتما مدرسه باید در حکم خانه اول او باشد. پس چه شده است که او دوست دارد خانه اش با توپ و تانک و بمب، به خاک و خون کشیده شود؟

درست است که مدارس ما به لحاظ معماری و طراحی ساختار، از مشکلاتی رنج می برند. هنوز مدارس خشتی و یا تاریخ گذشته زیادی در شهرها و روستاها فعال است. بودجه مدارس به قدر کافی تأمین نمی شود. امکانات آموزشی در حد عالی فراهم نیست.

تغذیه و بهداشت در مدارس، نیاز به جهش های جدی دارد. محتوای آموزشی، دچار گیچی و نابسمانی است. اما به هر حال باید به یک نکته راهبردی توجه کرد.

در همین شرایط، خانه هایی داریم که اوضاع شان از مدارس، فقیرتر و بی ریخت تر است، اما هیچ وقت فرزند آن خانواده دلش نمی خواهد که خانه شان با بمب و راکت، نابود شود. راز و رمزش هم در آن است که او در پناه پدر و مادر زندگی می کند.

پس ما هم باید به سمت و سویی برویم که معلم، پشت و پناه روحی بچه ها باشد. با او انس پیدا کرده و یکی بشوند تا به هم وابستگی متقابل پیدا کنند. نه آنکه صبح به صبح عزا بگیرند که ای وای! امروز هم باید با 20 تا موجود خسته کننده، سر و کله بزنم.

تردیدی نیست که معلمان خوبی داریم. گرچه گاهی کدورت ها یا مظلومیت هایی بر پیکره زندگی معلمان جامعه تحمیل می شود، ولی باز می ارزد و می صرفد که همه نهادها و ساختارها اعم از سیاسی و اقتصادی و فرهنگی به کمک معلم شتافته و از او پشتیبانی کنند.

نه تنها نهادها که تک تک افراد جامعه نیز باید خود را یاریگر معلم بدانند. اگر معلم در نظام آموزشی قوی شد و به مرتبه مربی گری و پیامبری دست پیدا کرد، همه مشکلات دیگر قابل حل و جبران خواهد بود.

شاید با یک مدیریت درست می توانستیم کاری کنیم که در این نقاشی، وقتی دانش آموز می بیند به مدرسه اش حمله شده، با افتخار پشت سر معلم قایم بشود و خوشحال باشد که هیچ آسیبی به او نمی رسد! پس خوب است همه معلمان این سرزمین با شجاعت و صراحت این سؤال را از خودشان بپرسند که اگر به مدرسه ما حمله شود، دانش آموز کلاس من چه خواهد کرد؟

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مدرسه‌ای با یک معلم و یک دانش آموز
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز